" />
" />

teluk chempedak ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌

Sunday, 7 August 2011
minggu lepas, aku ngan abg angah n jugak kazen aku pergi kuantan,after almost 3 years tak jejak sane,,aku bnyk sgt abeh mse kat melaka,,smpi kan kuantan pon dah tak naik,al-maklum kuantan pon jaoh dari umah aku,mau 2jam,, tu yg xsllu naik kuantan ..


pergi kuantan ru pon sebab my angah ade interview kerja pegawai tadbir diplomatik.. kat shahputra..so after abeh je interview tu kitorg sume planning nk gi la jenguk n amek angin kat pantai kuantan tu,,pantai teluk chempedak,,sampi je sane,,mmg meriah la kan,sbb time tu weekend plak,,


kitorg xmndi pown coz baru planning last minit pegi sane,,so, juz lepak2,,cuci-cuci mate tgok pantai,,hehe,,
amek angi sepoi sepoi bahasa melayu.. ^^


so,,meh aku share our pic kat sane..
 pemandangan teluk chempedak dari udara,,wahh

who are they??
angah, kazen (uda), my brother

xde keje la ni,,so,jom wall climbing

uda nun jaoh di  sana


what is he doing?? (‾.‾҂) hahaha


eyh kejap,,asyik diorg jek inframe..mane tuan punya blog ni,,,,????
(cameraman tu la aku)
moh tgok empunya blogger




aiyakkkkk!!!!!! 
hahaha,,
┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌

berusaha mengankat batu nak bawak balik ke umah.. -_-"
 boleh ke??


anda boleh??? ❁◕ ‿ ◕❁  

angah lagi jaoh,,,

ni laluan pejalan kaki kt sepanjang pntai tu,,kt tepi tuh,, =)



so,dats all la serba sedikit gambar n kenangan nk dikongsi mase kt sane,,
moh la dtg sini.. (promote)
pantai sini bersih,,,
pengunjung pon ramai ( boleh cuci2 mate..melihat keindahan alam)


jom ler datang kuantan, pantai teluk chempedak


4 comments:

  1. sara zainol said...:

    subhanaAllah.. sgt cantek.. sara xpernah pergi sana lg.. cuti akan dtg sara nk perla.. ajak ehem ehem.. hehe

  1. |ShaChaPe'ah| said...:

    xpenah g phg..
    cm syiok je!:)

  1. aishah: nnti dtg la ok,singgah pahang ^^
    sara zainol: serius cantik view dia taw,no wonder la pntai ni terkenal kat pahang..
    shacha: jempot la dtg phang ok,,leh dtg sini

Post a Comment