" />
" />

fujifilm instaz 7's

Sunday, 31 July 2011
what the heaven is dats??
wondering rite?? [0_0]''

- FUJIFILM Instax 7s -

yes it is,,a brand coolest camera ever,,
instax 7s is a instant camera
it's mean by, the word instant.. a faster way dats da picture came out instantly from top of the camera
less than 30 second,,u can easily can see the photo in ur hand,,
the picture size is about a credit card size,,
why it is call instax 7s,,7s mean is mean the era 70s
the result of picture is retro and it is so stylish

so,here i'll show u picture result from dis cute awesome funky retro intelligent instaz 7s



as i said,,da picture is so retro,vintage and stylo,,70s..

owh,i almost forget to tellling you dats dis picture is memory card less...it doesnt use memory at all,,
so,,how did it can t8 picture,,ok ok,,da answer is,,
it's use a film,,such as kodak,,but not really a kodak,,review picture below,,

as i know about dis cute camera,   it can support 10 pictures in a time..
the picture size is about credit card size,,yes its small,but its beautiful retro image,,

dis camera came in many design,,



some review about this unique camera

video

the best part is :: i didn't have dis camera for now yet,,
i will get it one day...amin,,

i am hoping dats my dream became true,,

 fell in love with dis camera because :-
unique
retro picture
portable
cute
instant picture
style
polaroid
light

so,,dats all about dis funky camera..more information 
you can ask my dear friends,, GOOGLE 

thanks for reading,,,

assalamualaikum and salam ramadhan



MINI reunion ❁◕ ‿ ◕❁

Thursday, 28 July 2011
MINI reunion

16 julai 2011....sabtu...(cuti midsem) 
 sebuah reunion kecil-kecilan,,(wah dah mcm berniaga kecil-kecilan lak),,,



jom view gambar's mini reunion niyh,,


gambar ni b'background kan sabun2 sbb kitorg jumpe mmber lame,
kat Tunas manje,,dier keje situ,,hehe..

 mereka-mereka ni ex-clasmate mase form 2 - 3 dulu,,almost 4 years aku xjmpe diorg taw,
memeasing dah blaja jaoh2,,dah keje,,susah nk jmpe,,at last pat gak jumpe




 having dinner with them together ^^i will keep dis memories forever..

K.A.W.A.N ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌


KAWAN,, semua orang ada kawan,,xkire la laki ke perempuan ke,,or even,,,*yang patah-patah tuh,,,,diorg tetap kawan kite,,tanpa kawan,,mmg LONER lar kite kan,,haha,,
kawan lar tmpt kite selalu abeskan mase bersama,,bergelak ketawa,,pg ptg siang malam,,

tapi,kadang2 kawan tu la musuh kita,,yg penting,,kite yg kne pndai pilih kawan,,don't judge a book by its cover,,nmpk cantik jek,,ensem jek,nk jadikan kawan,,last-last kita jugak yg merana kan..so,,renung-renungkan,,




FRIEND will help us to move and carry anything for us,,
 but, BESTFRIENDS willing to move our dead body and came to our funeral. 





sOmEtime, the best ways to LOVE someOne is just by being FRIENDS...so, our RELATIONSHIP will be more longer.. Insya-Allah



LOVE is temPorary, 
But FRIENDS are permanent



i LOVE my faCEbook 
because my friends live in it





KAWAN baik 
Tak Kan biaRKan kIta Buat PErkara Bodoh SOrANG2....

mase berlalu dengan pantas (╥﹏╥)

Tuesday, 26 July 2011
26 december 2008 - 


Tarikh aku start menapak menuntut ilmu di bumi melaka,,UiTM Alor Gajah, Melaka,,kat sini lar aku menghabiskan 3 taon idup aku menStudy ilmu,, Diploma In Mass Communication atau lebih dikenali sbgai Masscom..apa itu masscom,,hah,,pnjg sbnaye nk cter,,aku pendekkan la yer,it's kind of media lar,,ader kne mngena ngan media,,cam, perhubungan awam, advertising, wartawan, penyiaran,..ala bnyk cam de kaitan ngan telivision,, ^^ hehe,,  


26 Julai 2011-


 2 tahun dan 7 bulan aku dah kat melaka,,dah Semester 6 pon,,sem akhir aku kt sini,,lg 2bulan,,then aku akan meninggalkan bumi melaka ni. Sumpah, aku baru rase minggu lepas baru masuk UiTM,,huhu,,mase berlalu sgt pantas,,  (‾.‾҂) huh,,,, pejam celik,pejam celik dah nk abeh diploma. tapi jgn plak PEJAM CELIK,PEJAM CELIK TAK CELIK2 DAH, Alhamdulillah aku still leh celik smpi arini..




I'M NOT READY TO LEAVE YOU MELAKA!!!!!!




serius aku xready lg nk tggalkan melaka,,maybe sebab bnyk kenangan manis n pahit kat sini,,hoho..bnyk sgt kenangan kat sini,,sob3,, tp xpe,,bak kate alter bridge (penyanyi tuh) life must go on.. moving forward,yeahhhh !!!!  (✿◠‿◠)



Wiz Khalifa - Roll Up [Official Music Video]

Sunday, 24 July 2011

titik permulaan aku...

waktu: 5.20 pagi
tempat: teratak no.459 , felda keratong 9, muadzam shah

"kedengaran tangisan seorang bayi yang agak merdu, comel, montel di sebuah rumah yang di diami oleh sepasang suami isteri Azahar bin Mohamed Hassan dan Wan Mahani bte Wan Stafa,, telah memecah kesunyian pagi..ayam pon xsempat berkokok lagi,,tangisan yang mengejutkan rakyat jelata agar mendirikan solat subuh,,hehe,,(berkat tangisan beliau)..

kali pertama aku melihat dunia setelah sekian lama berada di dalam perut ibuku,,eh,,jap jap,,AKU?? yelah,,aku,,aku la tuh,aku dilahirkan di ruang tamu bertemankan parent serta seorang doktor yang menyambut kelahiran,, ye,,aku keluar kat dunia niyh kt ruang tamu umah je,,xpayah nak gi hospital,abeh minyak ambulan je kan,,haha,,kecik2 lg dah tunjuk betapa terrer nyer aku tanpa bantuan teknologi, doktor2 reramai,ambulan bagai,haha.

Di beri nama khairul Mustadza Hannafi bin Azahar,,pnjg kan nama,,haha,,berdasarkan kajian serta rumusan yg dibuat oleh aku,maybe name aku pnjg coz abah aku nk bls kot,,sbb name die pndek jek,,atok aku bg name beliau,,Azahar ,,je,,hehe,,so name anak die bg pnjg2,,adik bradik aku sume nme pnjg2,,meh aku list kan name diorang :-

1) khairul Azwan Razak - abg aku 

2) khairul Amar Firdaus - angah
3) aku lar niyh,, - rujuk perenggan di atas (dah mcm ambik exam BM plak)
4) khairul Ekhzan Lokma- adik 
5) khairun Nisa Azwani - sorang ni je perempuan 
6) khairul Azman Shah - adik bongsu aku yg sgt degil 


 semua nama bermula dgn KHAIRUL kan,,except my little sister,,KHAIRUN,,
khairul ni bermaksud Sebaik-baik,,
so, kalau diterjemahkan name khairul - sebaik baik, Mustadza- ade makne Ustad di tgh2 tuh,   Hannafi-Keikhlasan dan kejujurun..



Info Aku yg Korang patot tau


- addicted to nescafe, teh ais
- minat ngan gadjet2 
- seorang yg  happy go go lucky, suke gelak, gile-gile
- music is my life
- Chelsea fc,, 
- student of UiTM Alor Gajah, Melaka
- da semester akhir pon, Diploma in MassCommunication

tu je kot buat mase niyh,,nnti pape aku update lg ok,,



..(,“)
 ./█\. kat bwh niyh ..
._| |_  lar mamat yg bernama Napi