" />
" />

one night stand with Love

Friday, 9 December 2011
~ 3rd december,,celebrate my birthday and meet my love ~
it's us



a simple gift but lots of love just for u feyra..meet Taito..
 ( the one that she's holding on not that real cat..) 
that cat was found at kedai makan Alor Gajah,,giant cat,,grrr

Love u always feyra..
this shirt would be yours someday fey..


LOVE DOESN'T NEED TO BE PERFECT..
IT JUST NEED TO BE TRUE...

my business card ◕‿◕

Wednesday, 16 November 2011
           dah abes diploma niyh,so tggu for degree intake lmbt lagi,on february, then,keje la sndri kan,da alang2 ade kemra sendiri sume,so,buat bisnes sendir,,alhamdulillah la,, income ok,,time2 cuti sekolah kan,, bnyk l wedding nyer,,#contact terpaksa di''blur''an,,hehe,,rahsia kerajaan.. plus,,juz amek bisnes2 dekat sini je,,

wedding photoshoot at Malacca










suasana malam puasa

Monday, 8 August 2011

Dah sembilan hari umat islam seluruh dunia menjalani ibadah puasa kan..

Alhamdulillah syukur pada-Nya.. so, td lepas je kekenyangan berbuka puasa kat umah ni bersama keluarga,,aku ikot abah n abg pegi solat terawih kat majid,,, okeyh,,,bukan nk cerita pasal pegi terawih td ,,hehe,,
aku nak kongsi keGumbiraan aku dgn adik2 aku
 tadi,balik je dari terawih,,adik aku yg bongsu tu,,azman,,beria ajak aku teman die nk main bunga api ngan mercun yang die beli pg td...           
 suasan malam puasa so..aku sbgai abg mithali pown dgn rela hati nya aku teman dier,,main kat depan umah jek,,dengan abg teh die sekali,,Lokman,,so,aku nk kongsi la gambar dan jugak video montaj kitorg td,,so..enjoy the video ok..


♪ ♫ ♬  ♪ ♫ ♬  selamat menyambut hari raya aidilfitri ♪ ♫ ♬  ♪ ♫ ♬  


my little brother. azman dan lokman





jom layan video kami
"suasana malam puasa"


video

teluk chempedak ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌

Sunday, 7 August 2011
minggu lepas, aku ngan abg angah n jugak kazen aku pergi kuantan,after almost 3 years tak jejak sane,,aku bnyk sgt abeh mse kat melaka,,smpi kan kuantan pon dah tak naik,al-maklum kuantan pon jaoh dari umah aku,mau 2jam,, tu yg xsllu naik kuantan ..


pergi kuantan ru pon sebab my angah ade interview kerja pegawai tadbir diplomatik.. kat shahputra..so after abeh je interview tu kitorg sume planning nk gi la jenguk n amek angin kat pantai kuantan tu,,pantai teluk chempedak,,sampi je sane,,mmg meriah la kan,sbb time tu weekend plak,,


kitorg xmndi pown coz baru planning last minit pegi sane,,so, juz lepak2,,cuci-cuci mate tgok pantai,,hehe,,
amek angi sepoi sepoi bahasa melayu.. ^^


so,,meh aku share our pic kat sane..
 pemandangan teluk chempedak dari udara,,wahh

who are they??
angah, kazen (uda), my brother

xde keje la ni,,so,jom wall climbing

uda nun jaoh di  sana


what is he doing?? (‾.‾҂) hahaha


eyh kejap,,asyik diorg jek inframe..mane tuan punya blog ni,,,,????
(cameraman tu la aku)
moh tgok empunya blogger




aiyakkkkk!!!!!! 
hahaha,,
┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌

berusaha mengankat batu nak bawak balik ke umah.. -_-"
 boleh ke??


anda boleh??? ❁◕ ‿ ◕❁  

angah lagi jaoh,,,

ni laluan pejalan kaki kt sepanjang pntai tu,,kt tepi tuh,, =)



so,dats all la serba sedikit gambar n kenangan nk dikongsi mase kt sane,,
moh la dtg sini.. (promote)
pantai sini bersih,,,
pengunjung pon ramai ( boleh cuci2 mate..melihat keindahan alam)


jom ler datang kuantan, pantai teluk chempedak


fujifilm instaz 7's

Sunday, 31 July 2011
what the heaven is dats??
wondering rite?? [0_0]''

- FUJIFILM Instax 7s -

yes it is,,a brand coolest camera ever,,
instax 7s is a instant camera
it's mean by, the word instant.. a faster way dats da picture came out instantly from top of the camera
less than 30 second,,u can easily can see the photo in ur hand,,
the picture size is about a credit card size,,
why it is call instax 7s,,7s mean is mean the era 70s
the result of picture is retro and it is so stylish

so,here i'll show u picture result from dis cute awesome funky retro intelligent instaz 7s



as i said,,da picture is so retro,vintage and stylo,,70s..

owh,i almost forget to tellling you dats dis picture is memory card less...it doesnt use memory at all,,
so,,how did it can t8 picture,,ok ok,,da answer is,,
it's use a film,,such as kodak,,but not really a kodak,,review picture below,,

as i know about dis cute camera,   it can support 10 pictures in a time..
the picture size is about credit card size,,yes its small,but its beautiful retro image,,

dis camera came in many design,,



some review about this unique camera

video

the best part is :: i didn't have dis camera for now yet,,
i will get it one day...amin,,

i am hoping dats my dream became true,,

 fell in love with dis camera because :-
unique
retro picture
portable
cute
instant picture
style
polaroid
light

so,,dats all about dis funky camera..more information 
you can ask my dear friends,, GOOGLE 

thanks for reading,,,

assalamualaikum and salam ramadhan



MINI reunion ❁◕ ‿ ◕❁

Thursday, 28 July 2011
MINI reunion

16 julai 2011....sabtu...(cuti midsem) 
 sebuah reunion kecil-kecilan,,(wah dah mcm berniaga kecil-kecilan lak),,,



jom view gambar's mini reunion niyh,,


gambar ni b'background kan sabun2 sbb kitorg jumpe mmber lame,
kat Tunas manje,,dier keje situ,,hehe..

 mereka-mereka ni ex-clasmate mase form 2 - 3 dulu,,almost 4 years aku xjmpe diorg taw,
memeasing dah blaja jaoh2,,dah keje,,susah nk jmpe,,at last pat gak jumpe




 having dinner with them together ^^i will keep dis memories forever..